Ring gärna och beställ! 08–22 56 00
Vardagar 07.30-16.00, lunchstängt 12.00-12.30

Köpvillkor Hörapparatsbatteributiken

Moms
Alla priser inkluderar moms.

Frakt
Fraktkostnaden är 19:- oavsett hur mycket du beställer.

Retur - Öppet Köp - Ångerrätt
Du kan alltid lämna tillbaka en vara oavsett anledningen. Vi hanterar din retur snabbt och effektivt! Vi lämnar 30 dagars öppet köp samt följer i övrigt distans och hemförsäljningslagen (2005:59) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal.

Våra hörapparatsbatterier
Alla förpackningar har klart angivet sista förbrukningsdatum, och är alltid färska, nya hörapparatsbatterier. Hörapparatsbatterierna har en hållbarhetstid på upp till 4 år i obruten förpackning. Batterierna börjar laddas ur först när du tar bort den tejpbit som sitter på baksidan av hörapparatsbatteriet.

Fakturabetalning, kort eller banköverföring

Klarna faktura

I samarbete med Klarna kan vi erbjuda betalning mot 14 dagars faktura. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Ingen faktureringsavgift tillkommer. Leverans sker till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress. Betalningsvillkor är 14 dagar netto. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Leverans
Dina hörapparatsbatterier skickas samma dag som beställning sker, eller första vardag om du beställer på helgen. Försändelsen skickas med Posten som 1:a klass brev, vilket normalt tar 1 arbetsdag, och levereras i regel direkt i din brevlåda. I det fall försändelsen inte går in i brevlådan får du ett meddelande i brevlådan om på vilket av postens utlämningsställen din försändelse finns att hämta. Större försändelser kan skickas med DHL-paket.
Skulle din leverans försenas har du rätt att häva köpet utan någon kostnad.

Vi levererar till alla länder inom EU. Vi tar inte ansvar för leveranser till destinationer utanför EU, då försändelsen kan stoppas i tullen och medföra importkostnader.

Reklamation
Skulle hörapparatsbatterierna vara trasiga alternativt felexpedierade när den anländer så åtar vi oss givetvis att kostnadsfritt åtgärda felet. Du måste dock anmäla felet till oss, via "Kontakta oss" i övre högra kanten på sidan, eller via info@hörapparatsbatteributiken.se 
Vi följer konsumentköplagen vid hantering av reklamationer, du har därmed 3 års reklamationsrätt på våra produkter.
Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Försäljning till minderåriga
Du måste vara myndig, det vill säga fyllt 18 år för att kunna handla i butiken.

Personuppgifter
Hörapparatsbatteributiken.se är ansvarig för registreringen och behandlingen av dina personuppgifter.
När du beställer batterier på Hörapparatsbatteributiken.se, kommer du att bli ombedd att lämna vissa uppgifter om dig själv. Dessa uppgifter rör ditt namn och dina kontaktuppgifter.
I samband med din beställning godkänner du att vi använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja leveransen gentemot dig, samt lagrar de uppgifter om dig som kund i vår bokföring som krävs av myndigheterna.
Du har enligt Personuppgiftslagen (PUL) rätt att ta del av den information som Hörapparatsbatteributiken.se har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller missvisande kan du begära att informationen ska rättas.


Om du betalar med kort eller via direktbetalning behöver du inte uppge ditt personnummer. Det erfordras endast vid fakturabetalning då en kreditkontroll utförs av Klarna.

Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredjepart.


Kontakta oss

?

Hörapparatsbatteributiken.se
David Bagares Gata 10
111 38 Stockholm

mail info@horapparatsbatteributiken.se
phone

08-22 56 00

Säkra betalningar

Säkra betalningar