Om Hörapparatsbatteributiken.se

Hörapparatsbatteributikens kontor:

David Bagares Gata 10
111 38 Stockholm

Telefon 08-22 56 00
Telefon fakturafrågor: 08-120 120 10

 

Vår manuella kundservice är öppen:

Måndag - Fredag 09.00 - 13.00 

 

Företagets registreringsnummer är: 556615-2509

 

Vi är ett Svenskt familjeföretag som startade 1996. Förutom Sverige, är vi etablerade med e-handel av hörapparatsbatterier i Norge och Finland. Vi levererar direkt till dig utan mellanhänder – Inga grossister eller återförsäljare. Stora volymer - Låga priser.

Hörapparatsbatterierna från Accessory Line rekommenderas bland annat av Landstingens Hörcentraler.

Jämför gärna våra hörapparatsbatteriers livslängd och priser med andra fabrikat!

Välkommen!

 

Hörapparatsbatteributikens historia:

Vi började sälja batterier redan 1996, men då främst till bärbara datorer, mobiltelefoner och handverktyg. Vi började i liten skala och satsade redan från början på leverantörer med högre kvalitet, men att genom internetförsäljning direkt till slutkund kunna hålla mycket konkurranskraftiga priser.

Företaget har vuxit sedan starten, och vi är nu etablerade med 2 små kontor i Stockholm och i Gävle, samt ett lager i Gävle. Under åren har vi kommit att specialisera oss mer och mer på hörapparatsbatterier. Vi säljer två fabrikat; Accessory Line samt Rayovac. Förutom batterier säljer vi även tillbehör till hörapparater, såsom rengöringskit, filter till hörapparater och slang.

Affärsidén är att snabbt och enkelt leverera hörapparatsbatterier direkt hem i brevlådan, till ett avsevärt lägre pris än i apotek eller dagligvaruhandeln.

I och med att vår försäljning av hörapparatsbatterier ökade delade vi upp verksamheten 2010. Datorbatterier säljer vi över en nätbutik som heter Datorbatteributiken.se och hörapparatsbatterier via Hörapparatsbatteributiken.se vilket gjorde att butikerna kan ge en mera specifik information om respektive produkt.

Vi gick tidigt över till helt kvicksilverfria batterier och är anslutna till El-Kretsens återvinningsprogram för batterier.

Läs mer om våra samarbeten här.

Klicka här för att komma till den finska hemsidan: www.kuulolaiteparistokauppa.fi

Klicka här för att komma till den norska hemsidan: Høreapparatbatteributikken.no

 


Kontakta oss

?

Hörapparatsbatteributiken.se
David Bagares Gata 10
111 38 Stockholm

mail info@horapparatsbatteributiken.se
phone

08-22 56 00

Säkra betalningar

Säkra betalningar