Nyheter

2018-04-26

Vi har märkt att vissa tillbehör som inte finns hos oss efterfrågas. Vi har därför kompletterat vårt stora sortiment med EarTip dome från Widex, O-Cap & T-Cap filter från Oticon i alla färger, och även WaxGuard miniReceiver Vaxfilter & HF4 PRO Vaxfilter från Siemens. Du hittar alla tillbehör på hemsidan!

 

2018-03-20

VI BLIR LEVERANTÖRER FÖR STOCKHOLMS LÄNS LANDSTING

Vi är väldigt glada och förväntansfulla över det nya avtalet som har gjorts med Stockholms läns landsting. Det nya avtalet innebär att vi på Hörapparatsbatteributiken kommer att bli leverantörer och förse Stockholms läns Landsting med hörapparatsbatterier. Batterierna kommer bland annat att användas vid utprovning av hörapparater på hörcentraler och mottagningar som är en del av Stockholms läns landsting.

 

2017-12-13

Nykomlingar i sortimentet!

Nu har vi tagit in en väldigt efterfrågad produkt, nämligen kanylblåsan! Du använder kanylblåsan för att blåsa rent i plastslangen och i ljud-och ventilationskanaler efter rengöring. En till favorit som är tillbaka i vårat sortiment är läsglasögonen i +2 styrka, samma storlek som ett kreditkort. Perfekt att alltid ha med sig i plånboken!

 

2017-10-19

NYTT PÅ HEMSIDAN!

Nu har vi tagit in massor med tillbehör till några av de större fabrikaten som Oticon, Bernafon, ReSound & Beltone. De flesta är nu även uppladdade i Webbshoppen, Du hittar enkelt tillbehören om du scrollar längst ner på startsidan och klickar på det fabrikat som du använder. Om det är någon produkt du saknar, tveka inte att höra av dig till oss på info@horapparatsbatteributiken.se.

 

2016 - 08 - 31

Vi fortsätter ett tag till med de nya öppettiderna, 07.30 - 16.00. Vi har upptäckt att det är väldigt många som vill ringa på morgonen så detta verkar passa er bra :)

 

2016 - 06 - 08

Många av våra fina kunder ringer oss och frågar hur vi kommer att ha öppet i sommar. Vi vill här informera om att vi inte kommer att ha semesterstängt utan vi jobbar sommar igenom. Öppettiderna har dock förändrats något, så istället för de klassiska kontorstiderna 8-17 har vi nu öppet från 07.30 - 16.00, så även telefonväxeln. Det går dock bra att maila till oss dygnet runt så svarar vi så snabbt vi kan (inom en arbetsdag)!

 

2016 - 04 - 07

Nytt på hemsidan är att vi nu tagit in torkburkar och torkkapslar från Widex.

Tätslutande rengöringsburk för användning med torkkapslar. WIDEX Torkkapslar drar ut fukt från hörapparaten och insatsen.

Daglig användning rekommenderas, med fördel under natten.


* Tag ur kapseln ur sin förpackning och lägg ned den i den tättslutande burken.

* Ta ur batteriet från hörapparaten. Lämna batterifacket öppet och lägg sedan ner hörapparaten i burken. Skruva åt locket. 
För bästa resultat ta bort insatsen från ”bakom örat” hörapparaten.

* När du anser att du är klar tag ur hörapparaten och skruva åt locket för vidare användning av torkkapseln.

Förändringen av färgen på kapseln från orange till vit visar nivån på användning. 
När den är helt vit – byt ut den mot en ny kapsel (kan slängas med hushållsavfallet då de ej är miljöfarliga).

 

2015 - 06 - 30

Nu har vi fått in en ny produkt i lager! Det är ett rengöringsset innehållandes en lång rensnål, en kort rensnål, en borste och en magnetstav och kostar 29:-. Du hittar den på förstasidan eller under fliken "tillbehör". Finns det något annat du tycker att vi borde ha i sortimentet? Hör av dig! 

2015 - 06 - 12

Vi får ofta frågor om hur vi kan var så billiga jämfört med våra konkurrenter. Svaret blir alltid detsamma; Vi satsar på att sälja höga kvantiteter till låga priser istället för att sälja små kvantiteter till höga priser. Vi tycker att det är lite fult att ha höga priser på en förbrukningsvara som många behöver. Och bara för att batterierna är billiga betyder det inte att dom är sämre än andra fabrikat, snarare tvärtom gällande våra produkter! 

Här kan ni läsa mer om en intressant artikel angående bra batterier kontra priset på batteriet

2015 - 05 - 20

Vi har fått en del frågor om de nya förpackningarna vi haft sedan i början av året så jag tänkte bara informera lite om det. Den nya designen är grön nedtill för att förtydliga att batterierna är kvicksilverfria. Det står även ”Mercury Free” på det stället där det innan stod ”High performance”. Det är dock exakt samma batteri och samma kvalitét vi säljer fortfarande.

2015 - 04 - 21

Vi har nu börjat med en ny modell av vaxfilter som heter "No Wax" och passar till många av Oticons hörappatarer. De kostar 65 kronor för en förpackning om 6 filter och du hittar dem på startsidan eller under fliken "Tillbehör". Finns det andra tillbehör till hörapparater som du behöver? Kontakta oss gärna på info@hörapparatsbatteributiken.se och berätta så ser vi till att ta in det i sortimentet. 

2015 - 03 - 06

Vi får ofta frågan vad som är skillnaden på batterimodellerna A675 och A675P. A675P är alltså ett batteri för implantat-apparater och kan därför enbart använda den modellen som slutar på "P". 
Om du har någon som helst fråga om oss eller våra batterier så tveka inte att kontakta oss på mail eller telefon! Vi finns tillgängliga alla vardagar från kl. 08.00 - 17.00.

2015 - 01 -15

Nu har vi börjat med Klarna Checkout! Du kan alltså i kassan välja detta betalsätt och på så sätt behöver du inte skriva i ditt personnummer för att lägga en beställning. Det krävs dock att du har en email-adress. Den "gamla" kassan finns dock kvar för dig som inte har email och istället vill lägga en order mot faktura, med personnummer. Ring eller maila till oss om du har några frågor! 

2014 - 11 - 27

Vi är väldigt stolta över att så många både privatpersoner och föreningar väljer att köpa sina hörapparatsbatterier ifrån oss. Nyligen har HRF (Hörselskadades riksförbund) gått ut till sina medlemmar och rekommenderat dem att köpa sina batterier från oss. 

Läs mer här

 

 

2014 - 11 - 17

Nu har det senaste numret av HRF's tidning Auris kommit ut! I detta nummer ligger en beställningsblankett med från oss på Hörapparatsbatteributiken.se. I samband med detta är det många som ringer till oss och vi vill påminna om att det går bra att ringa till både Stockholm (08 - 22 56 00) och Gävle (026- 18 60 30) för att beställa! Tack för att ni väljer oss som leverantör av era hörapparatsbatterier och tillbehör! 

 

 

2014 - 11 - 04

Vad det innebär att vara hörselskadad varierar mycket från person till person. Det beror bland annat på vilken grad av hörselskada vi har och när vi har fått hörselskadan.
En del lever med sin hörselskada genom hela livet medan den för andra kommer som ett brev på posten efter att ha hört bra i många år. Många har kanske lätt att höra med hörapparaterna hemma vid köksbordet, men har svårare att uppfatta samtal i en större folksamling. En del med hörselimplantat kan höra i telefon, men kan behöva skrivtolk vid andra tillfällen. Det finns många olika variationer och det är upp till varje individ att kommunicera på det sätt som fungerar bäst.
HRF har gjort ett eget test där du kan kolla din hörsel via telefon eller internet. 

Klicka här för att komma till testet

 

 

 

2014 - 10 - 29

Fler och fler Hörcentraler runt om i Sverige väljer att köpa sina hörapparatsbatterier av oss, vilket såklart är jätteroligt! Om Ni har några frågor angående exempelvis inköp eller fakturering så går det väldigt bra att skicka ett mail till oss på info@horapparatsbatteributiken.se eller ringa till vårat kontor i Gävle på 026 - 18 60 30. 

 

 

 

2014 - 10 - 20

Många av Er har kommit i kontakt med oss genom tidningen Auris, som vi samarbetar med. Vi vill slå ett slag för det kommande November-numret! I den upplagan kommer det bland annat att besvaras många frågor gällande hörapparater och hörapparatsbatterier. Mycket matnyttig läsning blir det garanterat! 

Klicka här för att komma direkt till Auris hemsida


 

 

2014 - 10 - 13

Nu har alla tillbehör kommit upp på hemsidan och med nya produkter kommer oftast nya frågor. Många av er undrar hur man byter vaxfilter på sin hörapparat. Följ länkadressen nedan för att se en film som visar exakt hur du går tillväga när du ska byta vaxfiltret.

http://www.youtube.com/watch?v=OdSG_xwY_q0


2014 - 09 - 30 

Snart kommer vi även att sälja tillbehör, såsom vaxfilter och slang till hörapparat, här på www.Hörapparatsbatteributiken.se!
Är det någon produkt du saknar hos oss? Maila oss gärna på info@hörapparatsbatteributiken.se. 

 

 

 

Hörapparatsbatteributiken


Kontakta oss

?

Hörapparatsbatteributiken.se
David Bagares Gata 10
111 38 Stockholm

mail info@horapparatsbatteributiken.se
phone

08-22 56 00

Säkra betalningar

Säkra betalningar